DBP Siirt il Başkanı Kaysı gözaltına alındı

Siirt'te PKK'ye yönelik operasyonda aralarında DBP il Başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında DBP il Başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, PKK'ye yönelik operasyonlar kapsamında Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri kentte bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında aralarında DBP Siirt İl başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, Siirt Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı