DBP Siirt il Başkanı Kaysı gözaltına alındı

Siirt'te PKK'ye yönelik operasyonda aralarında DBP il Başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında DBP il Başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, PKK'ye yönelik operasyonlar kapsamında Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri kentte bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında aralarında DBP Siirt İl başkanı Agit Kaysı'nın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, Siirt Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam