DEDAŞ, çiftçinin elektriğini jandarma kontrolünde kesti

Dicle EDAŞ, Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalındaki çiftçilerin elektriğini jandarma kontrolünde kesmeye başladı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde jandarma eşliğinde Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsal Günebakan Mahallesine gelen elektrik şirketi ekipleri, borcu olan su kuyularına ait elektrik hatlarını kesti.

Ana hatların kesildiğini bildiren mahalle sakinleri, ana hat üzerinde borcu olan aboneyle birlikte borçsuz abonelerin de elektriğinin kesildiğini ileri sürerek, borcu olmayan vatandaşları mağdur edildiğini kaydetti.

Borcu olan vatandaşlar için de daha önce bir ödeme takvimi belirlendiğini kaydeden mahalle sakinleri, bu takvim süresi bitmeden elektrik şirketinin haksız yere elektrik kesintisi yaptığını ileri sürdü.

Öte yanda elektrik şirketi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

2 kişi ağır yaralandı
4 ton saman zarar gördü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyir halindeki tır'ın lastikleri alevlere teslim oldu
1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 500 dönümlük ekili arazide yangın