Derik’teki saldırıda bir asker daha hayatını kaybetti

Mardin’in Derik ilçesinde karayoluna döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden askerlerin sayısı 4’e yükseldi.

Mardin’in Derik ilçesinde Tepebağ Köyü mevkiinde saat 08.30 sıralarında görevden dönen asker ve korucuları taşıyan sivil minibüsün geçişi sırasında önceden karayoluna döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 3 asker hayatını kaybetmiş, 2’si ağır 7 asker de yaralanmıştı.

Yaralılar, Derik, Kızıltepe ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan 1 asker daha yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4 asker ve 2 korucunun tedavileri ise sürüyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Derik Haberleri

Mardin Derik'te bariyerlere çarpan tırın kabini alev aldı
Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
5 kişi yaralandı
Mardin’in Derik ilçesinde elektrik akımına kapılan genç kız vefat etti
Mardin’in Derik ilçesinde araç altında kalan 2 yaşındaki çocuk vefat etti