Devrilen römorkun altında kalan bir kişi öldü

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Akyumak Köyü'nde devrilen römorkun altında kalan bir kişi hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı.

AĞRI – Bugün saat 06.30 sıraların Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Akyumak köyünde traktöre bağlı römorkun devrilmesi ile baba ve oğul römork altında kaldılar. Kazada baba hayatını kaybederken oğlu ise ağır yaralı olarak Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, gece boyunca arazide çalışan Demir ailesi sabah saat 06.30’da evlerine gitmek için buğday yükledikleri traktörle yola çıktılar. Aileden 5 kişinin bulunduğu 49 E 0538 plakalı traktörü süren Süleyman Demir stabilize ve bozuk olan yolda ilerlerken Akyumak köyüne vardığı sırada traktöre bağlı olan römork devrildi. Römorkta bulunan baba Cemal Demir ve 15 yaşındaki oğlu Berat Demir römorkun altında kaldılar.

 

Köylüler tarafından römorkun altından çıkarılan Cemil Demir’e olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı. Baba Cemal Demir olay yerinde hayatını kaybederken oğul Berat Demir ise ağır yaralı olarak Patnos Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

Berat Demir’in hayati tehlikesini atlatmadığı öğrenilirken, aracın şoförü Süleyman Demir ve ismi öğrenilemeyen iki kişinin kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Patnos Haberleri

Silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Ağrı Patnos'da çatı katında başlayan yangın bütün binayı sardı
​Hayvanlarını otlatmaya götüren yaşlı adamın cesedi bulundu
Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Patnos halkına doğal gaz müjdesi verdi
​Ağrı'nın Patnos ilçesinde 3 PKK elamanı öldürüldü