Dicle Üniversitesi yeni hastane projesi onaylandı

Diyarbakır için sağlık alanında büyük önem taşıyan 600 yataklı Dicle Üniversitesi yeni hastane projesi onaylandı.

Yaklaşık 45 yıldır hizmet veren Dicle Üniversitesi Hastanelerinin fiziki olarak ihtiyaçlara cevap verememesi üzerine hazırlanan 600 yataklı yeni hastane projesi onaydan geçti.

600 yatak kapasiteli hastane projesi resmiyet kazandıktan sonra rektörlük tarafından teknik ve sağlık komisyonları oluşturarak çalışmalara başlandı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, "Yeni hastanemizin bölgemize, şehrimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Uyuşturucu, toplumu çökerten küresel bir tehdittir
Diyarbakır OSB’de geniş katılımlı değerlendirme toplantısı yapıldı
Diyarbakır'da Hazreti Nesibe Hatun'un örnek hayatı anlatıldı
Diyarbakır'da sonbahar renkleri şehri süsledi
Diyarbakır'da belediyeden tepki çeken yıkım: İddialar vahim!