DİSKİ, Bağlar ve Kayapınar'a içme suyu sağlayan ana hattaki su arızasını giderdi

DİSKİ, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ve Kayapınar ilçelerine içme suyu sağlayan ana hatta meydana gelen arızayı, yoğun çalışmalar sonucu onardı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar Mahallesi’nde meydana gelen su arızasını yoğun çalışmalar sonucunda giderdi. 800’lük çelik boruda oluşan arıza nedeniyle Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine ve Kayapınar ilçesine bağlı bazı mahallelerde geçici su kesintisi yaşandı.

Ekipler gece yarısına kadar çalıştı

DİSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Su Arıza ekipleri, kesintiyi gidermek için gece yarısına kadar çalışma yürüttü. Onarım sürecinde 35 personel görev aldı.

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, arızanın meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren sahada incelemelerde bulunarak arıza giderilene kadar koordinasyonu sağladı.

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, çalışmaların hızla tamamlanması için büyük çaba gösteren ekiplere ve kesinti nedeniyle sabır gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Ekiplerin arızayı gidermesinin ardından, kesinti yaşanan mahallelere su verilmeye başlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır’da Bizans dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Madde Bağımlılığı" panelinin en büyük mesajı ailelere
HÜDA PAR Gençlik Kolları Diyarbakır'da Madde Bağımlılığı paneli düzenliyor
Diyarbakır'da 38 kilogram esrar ele geçirildi
Bakan Bayraktar: Diyarbakır'ın petrol şehrine dönüşeceği sürece doğru giriyoruz