Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan sigarayla mücadele çağrısı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Coronavirus tedbirleri kapsamında bu günlerin fırsat bilinerek sigara ile de mücadele edilmesi çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Coronavirus tedbirlerine yönelik yaptığı açıklamada halka salgın döneminde sigara ve nargile içmemeleri çağrısına bir destek de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan geldi.

Twitter hesabından sigarayı bırakma çağrısı yapan Erbaş, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günleri fırsat bilerek her gün on binlerce kişinin ölümüne sebep olan sigara ile de mücadelemizi topyekûn sürdürelim. Sigaranın hem kendi bulaşıcılığına hem de bu ve benzeri virüslerin bulaşıcılığını artırmasına da son vermiş olalım." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İl il bayram namazı saatleri
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve çığ uyarısı
Meteoroloji uyardı: Doğu bölgelerde kuvvetli yağış, kar ve çığ riski var
Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı
Hedefte milletin inancı vardı