Diyarbakır Ak Parti binasına ses bombası atıldı

Diyarbakır’da Ak Parti İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atıldı. Parti binasının yakınında meydana gelen patlamada, herhangi bir hasar ya da yaralanama olmadı.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar  ilçesi Tesisler kavşağı yakınında bulunan  Ak Parti İl Başkanlığı binasına, dün saat 21.00 sıralarında, kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atıldı.

Parti binasının yaklaşık 5 metre yakınına düşen bomba  büyük bir gürültü ile patlarken,  olayda herhangi bir hasar ya da yaralanma yaşanmadı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemeleri sürerken, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan geniş kapsamlı soruşma sürüyor.  (İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir