"Diyarbakır barış ve kardeşlik şehridir"

Diyarbakır'ı ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Diyarbakır'ın manevi havasından çok etkilendiklerini ve çözüm süreci ile Diyarbakır'ın barış ve kardeşlik şehri olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR – Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti. AK Parti İstanbul İl Başkanlığından gelen heyeti karşılayan Altaç, Türkiye'nin bütünlüğü açıdan çözüm sürecinin çok önemli olduğunu belirtti.

 

Ülkenin doğusuyla batısıyla kardeş olduğunu belirten Altaç, ülkenin önemli bir süreçten geçtiği günlerde anadilde eğitimle ilgili yapılan provokasyonların çözüm sürecine yönelik sabotaj niteliğinde olduğunu savundu.

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise, Diyarbakır’ın manevi havasından çok etkilendiklerini ve çözüm süreci ile Diyarbakır’ın barış ve kardeşlik şehri olduğunu belirtti. (Hüseyin İçli - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir