Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı oyunu kullandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişikliği için Diyarbakır’da oy kullandı.

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişikliği için oy kullanma işlemleri devam ederken, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, oyunu Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kullandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Memleketimiz için mübarek olsun.” dedi.

2095 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Atilla, sonucun millet için hayırlı olmasını diledi. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir