Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Cuma namazı öncesi camileri dezenfekte etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile birlikte koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020'den beri kapalı olan ve tekrar ibadete açılan camilerde dezenfekte çalışması yaparak camileri ibadete hazır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, tekrar ibadete açılan camilerde dezenfekte çalışması yaparak ibadete hazır hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020'den beri kapalı olan ve tekrar ibadete açılan Diyarbakır’daki camilerde dezenfekte çalışması yaptı.

Namazın temiz ve hijyenik bir ortamda geçmesi için ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, cami avluları ve belirlenen alanlarda temizlik çalışması yaptıktan sonra dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, kentteki ibadethanelerde vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri