Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yol ve kaldırım işgallerini sonlandırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi Urfa Kapı (Eski Hal) mevkiinde kaldırım üzerinde yayaların geçişini engelleyen seyyar satıcılar ile yol üzerinde gelişigüzel park eden nakliye pikaplarının işgaline son verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda denetimlerini arttırarak günlük hayatı olumsuz etkileyen işgalleri yasal işlemler uygulayarak sonlandırıyor. Yenişehir İlçesi Urfa Kapı (Eski Hal) mevkiinde Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Yenişehir Belediyesi Zabıta ekiplerince kaldırım üzerinde yayaların geçişini engelleyen seyyar satıcılar ile araç trafiğini engelleyen pikaplara yönelik denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, kaldırımlardaki işgallere son verildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yaya yolu üzerindeki işgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için çalışmalara devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yenişehir Haberleri

Diyarbakır'da ölü olarak bulunan korucu ile ilgili Valilikten açıklama
Alimler Buluşması'nın 11'incisi Diyarbakır'da düzenlenecek
Diyarbakır'da asfalt çalışmaları nedeniyle bir yol trafiğe kapatılacak
Diyarbakır'da 4 kilogram reçine esrar ele geçirildi: Bir tutuklama
Diyarbakır’da iki yaya alt geçidi: Biri kaderine terk edildi, diğeri güven veriyor