Diyarbakır Çevik Kuvvetteki patlama tamir esnasında oluştu

Diyarbakır Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde TOMA aracının tamiri esnasında bir patlamanın meydana geldiği, patlamada yaralıların olduğu bildirildi.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde şiddetli bir patlamanın meydana geldiği ve patlamada yaralıların olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, saat 10.45 civarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasının makine ikmal bölümünde TOMA aracının tamiri esnasında nedeni henüz bilinmeyen bir patlama meydana geldi.

Patlamanın şiddeti nedeniyle büyük bir çukur oluşurken çevredeki ev, iş yeri ve araçlarda hasar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlamada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralanırken yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da 20 yılı aşkın süredir kentsel dönüşüm bekliyorlar
Diyarbakır'da acil serviste yüzlerce hasta 2 doktorun muayenesini bekliyor
Diyarbakır Bağlar Medine Bulvarı'nda ışıksız kavşakta kazalar bitmiyor
Seyrantepe Huzur Camii’ndeki su sorununa ilişkin DİSKİ'den açıklama
Vatandaşlar sokağa çıktı