Diyarbakır Çınar'da otomobil takla attı: 3 yaralı video foto

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu 3 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

Çınar ilçe merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta, Göksu Barajı yakınlarında bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile tek şeride inen yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu 3 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

Çınar’dan, Mardin istikametine giden 06 DE 1750 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu araçta bulunan Şeyhmus Altunç, Haşim Talay ve Ramazan Gündoğdu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Diyarbakır’da sevk edilirken, Haşim Talay, Şeyhmus Altunç ve Ramazan Gündoğdu’nun durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Kaza yapan araç çekici ile yoldan kaldırılırken, kaza ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemizden Şeyhmus Aslan'ın oğlu RESUL ASLAN vefat etmiştir
Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı