Diyarbakır Esnaf ve Sanayicilerinden DEDAŞ’a sitem

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Esnaf ve Sanayi odaları temsilcileri DEDAŞ’ı ziyaret ederek, elektrik kesintilerinden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şeyhmuz Bayhan Dicle Elektrik Dağıtım AŞ’yi ziyaret ederek son günlerde sık sık tekrarlanan elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri ve bu kesintilerin sosyal yaşama ve ekonomik alana verdiği zararların giderek büyüdüğünü dile getiren oda başkan ve temsilcileri, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan’a sıkıntılarını dile getirerek, şikâyetlerini dile getirdiler.

Oda temsilcileri, üyelerinin elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları kayıplara değinerek, kesintilerin devam etmesi durumunda sanayicinin, esnafın ve ticarethane sahiplerinin uğrayacakları zararın boyutlarına dikkat çektiler.

Özellikle, sürekli elektrik kesintilerinin sanayi sektöründeki üretimi olumsuz anlamda etkilediğini belirten oda başkanları, bu anlamda gereken önlemlerin alınması ve altyapıdaki eksikliklerin giderilmesi adına DEDAŞ yetkililerine taleplerini ilettiler.  (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir