Diyarbakır-Mardin yolu her şiddetli yağmurda ulaşıma kapanıyor

Çınar ilçe merkezinden geçen Diyarbakır-Mardin karayolu, alt yapı eksikliğinden dolayı, her şiddetli yağmur sonrası biriken su nedeniyle ulaşıma kapanıyor.

DİYARBAKIR- Çınar ilçe merkezinden  geçen Diyarbakır-Mardin karayolu, alt yapı eksikliğinden dolayı, her şiddetli yağmur sonrası biriken su nedeniyle ulaşıma kapanıyor.
 

Birçok il ve ilçenin ulaşımını Diyarbakır’a sağlayan ana yol, Çınar ilçesinin giriş kısmında alt yapı eksikliğinden dolayı en az yarım metre su birikmesinden dolayı çoğu kez ulaşıma kapanıyor.
 

Öte yandan  Çınar ilçesinde ana cadde gibi kullanılan bu güzergâhta, özellikle gece karanlığında hızla gelen araç sürücülerinin, biriken yarım metrelik su birikintisi fark edemeyerek, her an kaza riski ile karşı karşıya oldukları belirtildi.
Yıllardan beri sürmekte olan bu  olumsuz durum, şehirlerarası karayolunu kullanan vatandaşları mağdur ediyor.


Yoğun şekilde kullanılan  bu şehirlerarası karayolunun her şiddetli yağmurda ulaşıma kapanması ve bu soruna şimdiye  kadar ilgilileri tarafından çözüm getirilmemesi, akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

ÇINARINSESİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bay’ın ANNESİ vefat etmiştir
Diyarbakır-Çınar yolunda 2 otomobil çarpıştı, biri ağır 2 yaralı
Nimet Kılıç a ku piştî 13 rojan cenazeyê wê hatibû dîtin bi hêsiran de hate veşartin
HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığından seçmeli ders çağrısı: Ana dilimize sahip çıkalım
13 gün sonra cansız bedeni bulunan Nimet Kılıç göz yaşları arasında toprağa verildi