Diyarbakır merkezli oto dolandırıcılığı: 20 tutuklama

Diyarbakır ve İstanbul'da oto dolandırıcılığı yaptığı belirtilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, "sazan sarmalı" olarak bilinen yöntemle otomobil alıcı ve satıcısını dolandıran şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 29 şahsın tapu kayıtları, sigorta kayıtları, banka hesap hareketleri, şirket varlıkları, şans oyunları gelirleri, kara, hava ve deniz taşıtları, kripto varlıklarının araştırılması ve incelenmesi sonucu; 2 adet daire, 1 adet iş yeri, 1 adet depo ve 2 adet araca toplamda 9 milyon 200 bin TL taşınır ve taşınmaza el konuldu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 20 şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Kâbe aşkına doyamayan hacılar gözyaşlarına hâkim olamadı
LGS ve YKS adaylarına tavsiyeler
HAKSİAD'dan Rahmi Koç'un açıklamalarına tepki
Diyarbakır’da çalışma hayatına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecek
Kölelik araştırmalarının adresi önce Avrupa olmalı