Diyarbakır Müftülüğü ‘4-6 yaş çocuk eğitim merkezi’ açtı

Diyarbakır İl Müftülüğü, kentte 4-6 yaş çocuk grubuna yönelik çocuk eğitim merkezi açtı.

Diyarbakır İl Müftülüğü çocuklara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerine bir yenisi daha ekledi. Müftülük, Kayapınar ilçesinde bulunan Ahmed-i Hani Kur'an kursu bünyesinde ‘4-6 yaş çocuk eğitim merkezi’ açtı.

İçerisinde oyun sahası, satranç odası ve dinlenme odasının bulunduğu eğitim merkezinin açılışı Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, Bağlar Gençlik Spor Müdürü Mehmet Mahsum Ayhan, vaiz, imam ve velilerin katılımıyla yapıldı.

Yaz Kur'an kursları dönemi haricinde eğitim ve öğretimin de verileceği çocuk eğitim merkezinde 1 rehberlik öğretmeni, 1 satranç öğretmeni, 2 çocuk gelişim uzmanı, 1 yüzme öğretmeni, 1 ilk yardım eğitmeni, 4 Kur'an kursu öğreticisi ve 6 personel hizmet veriyor. (İLKHA)



















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'ın sorunlarını Meclis gündemine taşıdı
Diyarbakır'da 1 milyon 755 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi
Halkımızla daha güçlü bağlar kuracağız
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever’den Dicle-Eğil yolu çağrısı
O2 otobüs saatleri