Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda yoğun sis

​Diyarbakır'da sabah saatlerinde yoğun bir şekilde kenti etkisi altına alan sis, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu başta olmak üzere kent merkezinin bazı bölgelerinde sabah saatlerinde yoğunlaşan sisten dolayı görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştüğü görüldü.

Sis oranının en fazla fark edildiği Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda araç sürücülerinin sis farlarını ve dörtlülerini yakarak ilerlediği fark edildi.

Merkez Kayapınar ilçesinde hava durumunun sisli belirtildiği Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerinde hava sıcaklığı 13 derece olarak ölçülürken nem oranının yüzde 99 oranında olduğu dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri