​Diyarbakır Silvan'da sulama kanalına giren 2 kardeş kayboldu

​Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Çevriksu köyünde sulama kanalına giren biri 20, diğeri 40 yaşındaki 2 kardeşten haber alınamıyor.

Silvan'ın Çevriksu (Girkê Boto) köyünde sulama kanalına giren Ferit ve Semih Kızılçiçek kardeşlerden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, biri 20 diğeri 40 yaşındaki Ferit ve Semih Kızılçiçek kardeşler tarlalarını sulamak için öğle saatlerinde evden çıktı.

Kardeşlerden uzun süre haber alamayan köylüler, DSİ'ye ait sulama kanalının çevresinde iki kardeşi aramaya koyuldu.

Sulama kanalı kenarında elbise ve terlik bulunmasının ardından kardeşlerin sulama kanalına girdiği belirlendi. Bunun üzerine jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Jandarma ve köylüler tarafından sulama kanalına girip kaybolduklarından şüphelenilen kardeşleri bulmak için arama çalışmaları başlatıldı.

Ferit ve Semih Kızılçiçek kardeşleri arama çalışmaları sürüyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silvan Haberleri

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meşe ormanında çıkan örtü yangını kontrol altına alındı
300 öğrenci her gün ölümle burun buruna yol geçiyor
Susa Camii yarenleri şehadetlerinin 34'üncü yılında mezarları başında anıldı
Silvanlı öğrenci ve velilerden üstgeçit talebi
Silvan'da etkili olan sağanak sonrası cadde ve sokaklar sular altında