Diyarbakır Umut Kapısı'ndan Kutlu Doğum etkinliğine destek

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz alanında pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, destek verdi.

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarından Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Newroz Miting Alanında yapılacak olan "Hak ve Adet Rehberi Hz. Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek vererek tüm üye ve gönüllüleriyle etkinliğe katılacaklarını belirtti.

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği Başkanı M. Sıdık Furkan, İslam coğrafyasında yaşanan menfi hadiselerin, Peygamberimizin sünnetinden uzaklaşmayla gerçekleştiğine inandıkları için bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu söyledi.

Furkan," Her yıl Nisan ayında başlayıp mayıs ayının ortalarına kadar devam eden Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde 30 Nisan Pazar günü Diyarbakır’da “ Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (S.A.V.)” temasıyla Nevroz Parkı Miting Alanında gerçekleştirilecek olan dev mitinge Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası olarak destek vereceğiz." dedi.

Başta Diyarbakır halkı olmak üzere tüm Peygamber Sevdalılarını ve Muhammedî âşıkları, bu anlamlı ve güzel mitinge davet ettiklerini belirten Furkan, şunları söyledi:

"Son yıllarda İslam coğrafyasında yaşanan menfi hadiselerin, Peygamberimizin sünnetinden uzaklaşmayla gerçekleştiğine inandığımız için, onu anlama ve hayatını, hayatımıza pratiğe dökme noktasında bu tür etkinliklerin faydalı olduğuna olan inancımız tamdır. Bu yüzden tüm gönüllülerimizi, arkadaşlarımızı ve halkımızı bu etkinliğe davet ediyoruz." (M. Hüseyin Temel- Hüseyin Sayhar- İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir