Diyarbakır Valiliğinden bayrak açıklaması

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'ndaki bayrak indirme olayı ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı garnizon sahası içindeki Türk bayrağı, PKK’li bir gösterici tarafından indirildi. Bayrak indirme olayı ile ilgili açıklama yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, söz konusu eylemde ilgililer hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bayrağın indirilmesini kınayan Vali Kıraç'ın açıklamasında, “Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanarak haklarında yasal işlem yapılması için ilgili merciler tarafımdan talimatlandırılmıştır. Ayrıca olayın meydana geldiği bölgenin güvenlik boyutunu değerlendirmek ve ilgililer hakkında inceleme yapmak üzere idari soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir