Diyarbakır Valiliğinden saldırı ile ilgili açıklama

Diyarbakır Valiliği akşam saatlerinde polise yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaparak, bir polisin yaralandığını belirti.

Bugün saat 20.00 sıralarında Valilik binası önünde TOMA’da bulunan polise yapılan saldırı ile ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “saat 20.00 dolaylarında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından Valilik binası önünde durmakta olan TOMA'da görevli polis memuruna tabancayla bir el ateş etmek suretiyle saldırı düzenlenmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Saldırıya uğrayan polis memuru hafif yaralanmıştır. Olay yerinde bulunan diğer güvenlik kuvvetlerimiz tarafından saldırgana anında karşılık verilmiştir. Sivil vatandaşlarımıza zarar gelmemesi konusunda güvenlik kuvvetlerimizin göstermiş olduğu hassasiyet ve havanın kararmış olması nedeniyle saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır. Saldırganın yakalanması için başlatılan çalışmalar devam etmektedir. Olayın terör bağlantısı olup olmadığı araştırılmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir