Diyarbakır Valiliğinden saldırıyla ilgili açıklama

Diyarbakır’da havaalanına roketatarlı saldırıya ilişkin valilik tarafından açıklama yapıldı.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesinde bulunan Diyarbakır Hava Limanına yapılan saldırıyla ilgili valilik tarafından açıklama yapıldı.

Saldırıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “28.08.2016 günü saat 00.04'te Diyarbakır Hava Limanı çevre yolundan, Hava Limanı Polis noktası hedef alınarak, bölücü terör örgütü tarafından roketle yapıldığı değerlendirilen bir saldırı gerçekleşmiştir. Saldırıda VIP yolcu  girişindeki 3 adet camda maddi hasar meydana gelmiş olup herhangi bir yaralı veya can kaybı bulunmamaktadır.”

Açıklamanın devamında, saldırgan veya saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ve Hava Limanında seferlerin ertelenmesi veya iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir