'Diyarbakır'a Yeni Toplu Konut Yapacağım'

Diyarbakır eski Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu Seyrantepe mahallesindeki halkla bir araya geldi.

DİYARBAKIR – AK Partiden Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Sebgetullah Seydaoğlu Seyrantepe mahallesindeki halkla bir araya gelerek bir konuşma yaptı.

25 yaşında siyasete başladığını söyleyen Seydaoğlu, iki dönem milletvekilliği ve il encümenliği yaptığını söyledi.

Seyrantepe’nin kendisi için bir sevda olduğunu söyleyen Seydaoğlu, “Diyarbakır’da hayatım geçti. Yarım asırdır Diyarbakır’ın canlı şahidiyim. Burada yaşamak zor değil, çalışmak zor değil, ev sahibi olmak zor değil yeter ki insan da kararlılık olsun.

Diyarbakır’a yönelik büyük projeleri olduğunu söyleyen Seydaoğlu, “En büyük projemi Seyrantepe yani Yenişehir ilçesi’nde gerçekleştireceğim. Yenişehir’e toplu konut yapacağım ve bunun gibi birçok hizmette bulunacağım. Yenişehir’e modern yaşam getirmek için çalışacağım.” dedi.

Seydaoğlu yaptığı Kürtçe konuşmasının ardından sözlerine son verdi. (Ali Adiyaman – İLKHA)



 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir