Diyarbakır'da 130 adet sikke ve obje ele geçirildi

Diyarbakır'da tarihi sikke ve objeleri satmaya çalışanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 127 farklı ebatlarda sikke ve 3 değerli taş olmak üzere 130 adet obje ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan merkez Bağlar İlçesine bağlı Ağaçgeçit Mahallesinde muhtelif sikke ve tarihi eser getirileceği ve söz konusu eserlerin aynı yerde satılacağı yönünde bilgi elde edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Şüpheli şahısların aracında yapılan kontrolde; 127 farklı ebatlarda sikke ve 3 değerli taş olmak üzere 130 adet obje ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıs adli işlemleri tamamlamak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir." denildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Uyuşturucu, toplumu çökerten küresel bir tehdittir
Diyarbakır OSB’de geniş katılımlı değerlendirme toplantısı yapıldı
Diyarbakır'da Hazreti Nesibe Hatun'un örnek hayatı anlatıldı
Diyarbakır'da sonbahar renkleri şehri süsledi
Diyarbakır'da belediyeden tepki çeken yıkım: İddialar vahim!