Diyarbakır'da 2 PKK elemanı öldürüldü

İçişleri Bakanlığı, Lice kırsalında başlatılan Eren Abluka-15 Operasyonu kapsamında 2 PKK elemanının öldürüldüğünü açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Lice kırsalında, Jandarma Komando, JÖH ve JOPER birliklerince başlatılan Eren Abluka-15 Operasyonu'nun devam ettiği belirtildi.

Operasyon kapsamında çıkan silahlı çatışmada, 1'i terörden arananlar listesindeki turuncu kategoride olan 2 PKK elemanının silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiği açıklandı.

Bölgedeki operasyonların sürdüğü ifade edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Jandarmamız Diyarbakır'da PKK'nın Ape Musa gücü olarak bildiğimiz sözde güçten 2 teröristi, bir sığınakta göğüs göğüse çatışmayla etkisiz hale getirdi." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir