Diyarbakır'da 22 günde 700 hanenin ihtiyacı karşılandı

Bağlar Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinden başlamak üzere 65 yaş üstü yaşlı, engelli, kronik hasta ve hamile vatandaşlara yönelik hizmetlerde 700 hanenin ihtiyaçlarını karşılayıp evlerine kadar ulaştırdı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile oluşturulan ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını temin edip zamanında ulaştırarak takdir topladı.

Vatandaşlara hizmet etmeyi temel sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Beyoğlu, "Yeni tip Coronavirus kapsamında 21 Mart tarihinden bugüne kadar Bağlar ilçemizde ikamet eden kronik hasta, engelli, 65 yaş ve üstü toplam 700 haneye belediyemizin imkânlarıyla yardım ulaştırdık. Her hal ve şartlarda vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinizdeyiz. Bunu kararlı bir şekilde devam ettireceğiz " dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da işten çıkarılan işçilerden HÜDA PAR Milletvekili Dinç'e ziyaret
Uzman Psikolog Sun: Bu panel, tüm toplum için güçlü bir farkındalık çağrısıdır
Diyarbakır’da Bizans dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Madde Bağımlılığı" panelinin en büyük mesajı ailelere
HÜDA PAR Gençlik Kolları Diyarbakır'da Madde Bağımlılığı paneli düzenliyor