Diyarbakır'da 250 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Narkotik Şubesi polislerince, bir kargo şirketi ile Lice ilçesinde gelen bir kamyona düzenlenen baskın sonucu toplam 250 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik, özel bir kargoya yapılan baskın sonucu, hava kompresörünün içerisinde, şeffaf jelatine sarılı olarak yerleştirilmiş halde, 65 paket halinde 11 kilo 500 gram kubar esrar maddesinin yakalandığı bildirildi.

 

Açıklamada ayrıca, kimliği belirsiz şahıs ya da şahısların Lice İlçesi köylerinden temin ettikleri yüklü miktarda esrar maddesinin bir kamyon ile Diyarbakır’a getirilmesi üzerine kamyona yapılan baskında, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, 4 adet dolu fişek ve kamyonun kasasında 5 adet çuval içerisinde 50 paket şeffaf jelâtine sarılı 240 Kilogram kubar esrar maddesinin yakalandığı bildirildi.

 

Kamyona yapılan baskın sonucu A.A (25) isimli kamyon sürücüsünün gözaltına alındığı ifade edildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti