Diyarbakır'da 3 avukat evlerinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti

Merkez Yenişehir ilçesinde bir avukatlık bürosunda iddialara göre meydana gelen doğalgaz sızıntısından kaynaklı olarak 3 avukat zehirlenerek vefat etti.

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Ali Emiri Caddesi 4. sokakta bir binanın 9. katındaki bir dairede meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre dün gece, görme engelli Avukat Ömer Baran ve eşi Avukat Müjde Baran ile birlikte evlerinde Avukat Mahsun Akbaş'ı misafir ettiler.

Öğle saatlerine kadar kendilerinden haber alamayan yakınlarının haber vermesi üzerine harekete geçen emniyet birimleri, kapıyı kırarak içeri girdiler.

Bulundukları daire girişinde yoğun gaz kokusunun fark edilmesi üzerine mutfaktaki ocaklardan birinin açık olduğu tespit edildi.

Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk kontrollerde Avukat Ömer Baran ve stajyeri Avukat Mahsun Akbaş'ın öldüğü tespit edilirken Avukat Müjde Baran ise hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Avukat Müjde Baran'ın da kurtarılamadığı öğrenildi.

Doğalgaz zehirlenmesinden kaynaklandığı şüphelenildiği, kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası açıklanacağı belirtiliyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir