Diyarbakır’da 3 ayrı noktada orman yangını

Diyarbakır’ın Hani ve Lice ilçelerinde 3 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangınlara müdahale sürerken, 3 kişi dumandan etkilendi.

Yangınlar, Hani ilçesine bağlı kırsal Gömeç Mahallesi ile Lice ilçesine bağlı kırsal Duru ve Ziyaret mahallelerinde, henüz bilinmeyen bir nedenle başladı.

İhbar üzerine bölgelere itfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 5 arazöz ve 30 işçi sevk edildi.



Dumandan etkilenen 3 kişiye olay yerindeki ambulanslarda müdahale edilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ekiplerin yangınlara müdahalesi aralıksız sürüyor.

Diyarbakır’ın Hani ilçesine bağlı Gömeç Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayılan yangına itfaiye ve orman ekipleri müdahale ediyor. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır OSB’de geniş katılımlı değerlendirme toplantısı yapıldı
Diyarbakır'da Hazreti Nesibe Hatun'un örnek hayatı anlatıldı
Diyarbakır'da sonbahar renkleri şehri süsledi
Diyarbakır'da belediyeden tepki çeken yıkım: İddialar vahim!
Yerel yönetim bir grubun tekelini çeviren çarka dönüşmüştür