Diyarbakır’da 3 polis yaralandı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda 3 polis yaralandı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lilerin yeniden hendek kazarak barikatlar kurması nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının5’inci gününde çatışmalar şiddetini artırarak devam ediyor.

İlçenin; Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş Mahalleleri ile Gazi Caddesi ve Dağkapı Şeyh Sait  Meydanı'nı kapsayan bölgede yer yer çatışma sesleri geliyor.

Akşam saatlerinde  2 ayrı noktada meydana gelen çatışmada, 3 polis yaralandı. Hasırlı Mahallesi Gazi Caddesinde PKK’liler ile polis arasında çıkan çatışmada 2 polis, Saraykapı semtinde de çıkan bir başka çatışmada da bir polis yaralandı.

Yaralı polisler Dicle Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı.

İlçede, dün ve önceki gün yaşanan çatışmalarda ise bir polis hayatını kaybetmiş, 5 polis ise yaralanmıştı. (M.Hüseyin Temel – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

C-11 otobüs saatleri Diyarbakır
Süresiz nafaka kaldırıldı: Makul ve ölçülü bir sistem kurulmalı
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç’ten Gazi Yaşargil Hastanesi ve şehir hastanesi çağrısı
Diyarbakır için kuvvetli sağanak uyarısı
Aralarında Diyarbakır'ın olduğu 9 ilde kuvvetli yağış bekleniyor