Diyarbakır’da 4 ayrı kurşunlama ve yaralama olayının şüphelileri yakalandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde 4 farklı kurşunlama ve yaralama olayına karıştıkları belirlenen 3 şüpheli ile suça sürüklenen bir çocuk yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçların önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışma yürütüldü.

Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında, 5 Ağustos tarihinde Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde meydana gelen 4 farklı kurşunlama ve yaralama olayına karıştıkları tespit edilen M.Z.K, B.E, S.B. ile suça sürüklenen çocuk K.S.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Silah ve mühimmat ele geçirildi

Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, bir pompalı av tüfeği, 1 havalı tabanca, 2 şarjör ve 2 adet 9x19 milimetre çapında fişek ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında başlatılan adli işlemlerin sürdüğü bildirildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır Şehir Hastanesi için hedef 2027'nin ikinci yarısı
Diyarbakır'ın 7 aylık asayiş tablosu açıklandı
Diyarbakır'da "etçil çekirge" olarak bilinen dev çekirge görüldü
Diyarbakır merkezli 8 ilde siber zorbalık operasyonu: 2 tutuklama
Uluslararası Filistin Dayanışma Konvoyu bugün Diyarbakır'da