Diyarbakır'da 4 yıldır kapalı olan İnaloğlu Caddesi trafiğe açıldı

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde güvenlik nedeniyle 4 yıldır kapalı olan İnaloğlu Caddesi trafiğe açıldı.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Valilik binası ve Anıt Park arasındaki cadde, 2016 yılında merkez Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına yapılan bombalı saldırı sonrası trafiğe kapatılmıştı.

Araç trafiğinde kentin en işlek güzergahı olan İnaloğlu Caddesinin, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nun talimatları doğrultusunda 4 sene sonra trafiğe açılması sürücülere rahat bir nefes aldıracak.

Yıllardan sonra caddenin yeniden trafiğe açılması hususunda açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Kendal Okutucu, "4 yıldan bu yana kapalı olan İnaloğlu Caddemizi, Valimizin talimatıyla çok kısa süre zarfında tamamlayarak tek şerit halinde trafiğe açtık. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun."

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yenişehir Haberleri

Diyarbakır’da belediyelere başıboş hayvanları toplama talimatı: Son tarih 31 Ekim
Diyarbakır'da kitapseverlerden ailelere çağrı: Çocuklar kitaplarla iç içe olmalı
Toz, karanlık ve kaza
Diyarbakır Seyrantepe'de silahlı kavga: 3 kişi hayatını kaybetti
Davet ve Gençlik Hareketi yeni sezon programını düzenledi