Diyarbakır’da 54 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’da yapılan yol kontrollerinde, piyasa değeri 54 bin TL değerinde olan toplam, 13 bin 510 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diyarbakır’dan Bingöl istikametine seyir halinde  şüphe üzerine durdurulan kamyonette yapılan aramda, kamyonettin özel bölme içerisinde gizlenmiş vaziyette, piyasa değeri yaklaşık 54 bin TL olan toplam, 13 bin 510 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulduğu, olay ile ilgili bir şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti