Diyarbakır'da 625 Kilogram Esrar Yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen baskınlar neticesinde 625 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

DİYARBAKIR – Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından çeşitli bölgelere yapılan baskınlarda 625 kilogram esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi.
 
Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Sivritepe köyü Sahaban Köprüsü mevkiinde durdurulan bir araç içerisinde 470 kilogram kubar esrar maddesi ile birlikte 2 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.
 
Sur İlçesi Mermer Jandarma Karakol Komutanlığının yol kontrolleri sırasında durdukları bir araçta 55 kilogram kubar esrar maddesinin ele geçirildiği ve bir kişinin gözaltında alındığının belirtildiği açıklamada, Sağdıçlı köyü yol ayrımında yapılan aramalarda ise yaklaşık 10 kilogram kubar esrar maddesinin yakalandığı belirtildi.
 
Açıklamada son olarak, olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı ve gözaltına alınan şahısların mahkemece tutuklandığı ifade edildi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir