Diyarbakır’da ağzında uyuşturucu gizleyen şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır'daki bir yol kontrol noktasında, jandarma ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, ağzında uyuşturucu gizleyen şahıs gözaltına alındı.

Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halinde bulunan bir yolcu minibüsünü durduran jandarma ekipleri, bir yolcunun şüpheli hareketler sergilemesi üzerine şahsın üzerinde detaylı bir arama yaptı. Yapılan aramada, ağız içerisinde jelatine sarılı vaziyette 5 gram eroin ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kayapınar İlçesi Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama faaliyetinin icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İcra edilen faaliyet kapsamında Diyarbakır-Şanlıurfa istikametinde seyir halinde bulunan bir yolcu minibüsü durdurulmuştur. Araç içerisinde, Narkotik Tespit ve Arama köpeğinin kullanıldığı kontrolde, yolcu olarak bulunan F.Ş. isimli şahsın şüpheli hareketler sergilediği ve Narkotik köpeğinin şahıs üzerinde tepki verdiği görülmüştür." denildi.

Açıklamanın devamında, "F.Ş. isimli şahsın yapılan üst aramasında; ağzının içerisinde gizlediği özel olarak paketlenmiş jelatine sarılı ve içime hazır vaziyette 5 gram eroin ile bir adet sentetik hap ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.           

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu maddenin muhafaza altına alındığı, şüpheli hakkında ise adli işlemlere başlanıldığı belirtildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencilerinden ABD'deki öğrencilerin "Gazze Eylemleri"ne destek
Diyarbakır Eğitim-Bir-Sen'den "üniversite sınavlarında idari personellere görev vermeme" kararına tepki
Bir sevgi, bir sevda varsa o Resulullah'tır
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan bayanlar, duygularını anlattı
Cihad Önderi Hazreti Muhammed