Diyarbakır'da askıda olan ticari taksi plakaları aktifleştiriliyor

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ali İhsan Su’nun talimatıyla vatandaşlardan gelen talep üzerine askıda bulunan ticari taksiler aktifleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi başkanlığında yapılan UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında askıda olan ticari taksileri yeniden aktifleştirme kararı alındı.

UKOME kararı gereğince; askıda (terkin) bulunan ticari taksi plakaları hak sahiplerinin 16 Aralık 2022 tarihine kadar Ulaşım Daire Başkanlığına müracaat etmeleri halinde aktif duruma getirilecek.

Müracaatlar tamamlandığında aktif duruma getirilen plakalar noter huzurunda çekilecek kura ile yeni duraklara yerleştirilecek. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Diyarbakır'da sosyal hizmet yatırımlarını açıkladı
Rehber TV HD yayına geçti
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
DİSKİ'nin arıtma tesisi Dicle Nehri ve çevredeki vatandaşları zehirliyor