Diyarbakır'da bayrak indirmede 2 görevden alma

Diyarbakır'da düzenlenen Lice protestosu sırasında 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında bayrak indirilmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde 2 kişi görevden alındı.

Diyarbakır'da bayrak indirmede 2 görevden alma

DİYARBAKIR-Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında bir gösterici tarafından direkteki bayrağın indirilmesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Başlatılan soruşturma kapsamında dış güvenlikten sorumlu 2 güvenlik görevlisinin görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili soruşturma başlatan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı da, bayrağı indiren göstericinin kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan Kurban Bayramı mesajı
Diyarbakır Ceylan AVM yakınlarında alev alan şehir içi yolcu aracı paniğe neden oldu
Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde verilen cezalar onandı
Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 8 kişi yakalandı
Diyarbakır'da bir ilk: Konuşarak beyin ameliyatı oldu