Diyarbakır'da Eren Abluka-18 Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da Eren Abluka-18 Narko Terör Operasyonu'nun başlatıldığını söyledi.

Soylu "Bugün Diyarbakır ilimizde yaklaşık 8 ay önce başlayan ve bugüne kadar da ilmek ilmek işlenen titiz bir çalışmayla, uzun zamandır arkadaşlarımızın üzerinde gayret gösterdiği, başsavcılıkla yürütülen bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirilmiştir.

Kökünü kurutma operasyonun ismi. Önemi şuradadır; Diyarbakır'da hem baronlar, hem baroniçeler, hem sokak satıcıları bütün hepsi 21 Eylül'de başlayan projemizin akabinde tek tek tespit edilmişlerdir.

Bu operasyonda 292 hedef söz konusuydu. Sabah 04.00 itibariyle arkadaşlarımız, 4 bin 200 polis arkadaşımız ve jandarmalarımız, 400 araç, 20 narkotik köpeği; 05.00 itibariyle evlere girilmek suretiyle şu ana kadar 213 gözaltı yapıldı.

Baronlar ve baroniçelerin hepsi başarılı bir şekilde gözaltına alınmışlardır.

Bugün bir operasyon daha başladı. O da 61 tim ve 960 personelle narko terör operasyonu. O da Eren Abluka 18 operasyonu. O da, 200 hedefin 50'sini geçen gün almıştık, şimdi de diğer hedeflere yönelik operasyon." (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Kurban hazırlıklarını masaya yatırdı
Projeyi onayladık, görev belediyenin!
Diyarbakır'da gece saatlerinde tahliye edilen binada incelemeler başladı
Diyarbakır’da silahlı kuyumcu soygunu kameralara yansıdı
Yol kenarına bırakılan EYP'nin patlamasına ilişkin açıklama