Diyarbakır'da evlat nöbetindeki bir ailenin çocuğu daha teslim oldu

​İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları neticesinde PKK'den kaçan 5 örgüt mensubunun teslim olduğunu açıklarken Bakan Soylu, bunlardan birinin evlat nöbetindeki bir ailenin çocuğu olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanlığı, "İkna çalışmaları neticesinde PKK/KCK terör örgütünden kaçan 5 örgüt mensubu bugün güvenlik güçlerine teslim oldu." açıklamasında bulunu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından, "Diyarbakır Annelerinde bir buluşma daha. 23'üncü buluşma. PKK ve tüm terör örgütlerini anneler çökertecek." paylaşımında bulundu.

Soylu, ayrıca teslim olan örgüt mensubunun ailesinin Diyarbakır'da 520 gündür evlat nöbeti tuttuğuna dikkat çekti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Ücretli öğretmenlik son bulmalı, atamalar artırılmalı
6 kişi öldü 509 kişi yaralandı
Doğumda yalnız bırakıldık, bebeğimiz zarar gördü
Diyarbakır'da sonbahar renkleri şehri süsledi
Diyarbakır’da yoğun sis etkili oldu