Diyarbakır'da fırınlarda gramaj ve fiyat tarifesi denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde fırınlarda ekmek gramaj ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı, ekmek gramaj ve fiyat konusunda kentte faaliyet yürüten ekmek fırınlarını sıkı bir şekilde denetliyor.

Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyet üzerine yapılan denetimlerde gramaj, fiyat tarifesi, hijyen ve iş yeri açma ruhsatları kontrol edildi.

Denetimlerde mevzuat dışı (gramaj eksikliği ve fiyat tarifesi) hareket eden iş yerleri hakkında belirlenen süre zarfında var olan eksikliklerin giderilmesi için durum tespit tutanağı tutuldu.

Zabıta Daire Başkanlığı, denetim çalışmalarını 4 merkez ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında sürdürecek. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

12. Yılında 6-8 Ekim Katliamını değerlendirdi
18 köyün kullandığı yol ne zaman bitecek?
Diyarbakır'da 44 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
"6-8 Ekim katliamı siyonistlerin katliamlarından farksızdı"
6-8 Ekim katliamı sonrası yargı süreci doğru işletildi mi?