Diyarbakır'da Hasta yakınları sağlık personellerini darp etti

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde görevli 2 hemşire ile bir sağlık memuru, asker ve polis olduğu iddia edilen hasta yakınları tarafından darp edildi.

DİYARBAKIR - Edinilen bilgilere göre, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi Hemotoloji bölümünde görevli hemşireler Rabia ve Gülay ile sağlık memuru Emrullah, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı hasta yakınları tarafından darp edildi.
 

Aldığı darbeler sonucu yaralanan ve soyadı öğrenilemeyen hemşirelerden Rabia'nın acil servisinde gözlem altında tutulduğu öğrenildi.
 

Sağlık memurlarını darp eden hasta yakınlarından birinin asker, birinin de polis olduğu iddia edildi.
 

Öte yandan Sağlık Sen'in bugün (21.01.2013) hastane polikliniklerinin önünde yapacağı basın açıklamasıyla olayı protesto edeceği öğrenildi. (Aydın Bal - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir