Diyarbakır’da kaçak silah operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik yürüttüğü operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah ve fişek ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Şubat – 02 Mart 2026 tarihleri arasında silah kaçakçıları ve ruhsatsız silah bulunduran kişilere yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonlar kapsamında jandarma ekipleri, 2 adet AK-47 piyade tüfeği, 8 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, 350 adet 9 mm tabanca fişeği, 72 adet 7.62 mm AK-47 fişeği, 5 adet AK-47 şarjörü ve 2 adet tabanca şarjörü ele geçirdi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Tarihi camilerde uygunsuz görüntülere son verilmeli
Sarım Çayı'nda cansız bedeni bulunan gencin ailesine HÜDA PAR'dan taziye ziyareti
Yaz Kur'an kursları başlıyor
Diyarbakır'da yaklaşık 55 kilo esrar ve metamfetamin ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 124 kişi yakalandı