Diyarbakır'da Kanser Merkezi Açılıyor

Memorial Diyarbakır Hastanesi 2. Yılına girmesi münasebetiyle basın mensuplarına bir yemek vererek hastane hakkında bilgi verildi.

DİYARBAKIR- Geçen yıl açılan Memorial Diyarbakır Hastanesi 1 yılını doldurdu. Bu münasebetle Memorial Diyarbakır Hastanesi basın mensuplarına bir yemek vererek hastane hakkında bilgi verildi.

 

Basın mensuplarına verilen yemekten sonra, Genel Müdür Uğur Genç, hastane hakkında bilgi vererek, iyi ve kaliteli hizmet verilmek isteniyorsa son teknolojiden istifade edilmelidir dedi. Genç hastanelerinin doktor kadrosu, tanı tedavi üniteleri,hasta bakımı hizmetleri, otelcilik hizmetleri ve modern mimarisi ile sadece Diyarbakır'a değil, tüm bölgeye hizmet sunabilecek şekilde tasarlandığını ifade ederek, "Memorial Diyarbakır Hastanesi 350 kişilik medikal ve idari kadrosu ile 14 bin metrekarelik kapalı alanda, 140 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Hastanede genel yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakımda 15'er yatak, 6 ameliyathane ile hizmet verilmektedir" şeklinde konuştu.

 

Genç, insan sağlığına önem verdiklerini sözlerine ekleyerek, Nükleer Tıp Medikal Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi ile bölgenin en kapsamlı kanser merkezinin Aralık ayının ortasında hizmete açılacağını söyledi. (Osman İçli-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir