Diyarbakır'da kasten öldürme ve uyuşturucu suçlarından aranan 68 şahıs yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 68 kişiyi gözaltına aldı.

Diyarbakır’da suç ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, kasten öldürme, uyuşturucu satıcığı ve silahlı yağma gibi suçlardan aranan çok sayıda kişi yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, suçların önlenmesi ve adli makamlarca haklarında yakalama emri bulunan asayiş ve diğer suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla Jandarma ekiplerince operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yakalanan şahıslar arasında; kasten öldürme, uyuşturucu veya uyarıcı madde satıcılığı yapma, cebir veya tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, gece vakti silahla yağma ile ruhsatsız silah ve mermileri taşıma veya bulundurma suçlarından aranan kişiler de bulunuyor.

Şahıslar, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da 20 yılı aşkın süredir kentsel dönüşüm bekliyorlar
Diyarbakır'da acil serviste yüzlerce hasta 2 doktorun muayenesini bekliyor
Diyarbakır Bağlar Medine Bulvarı'nda ışıksız kavşakta kazalar bitmiyor
Seyrantepe Huzur Camii’ndeki su sorununa ilişkin DİSKİ'den açıklama
Vatandaşlar sokağa çıktı