Diyarbakır'da kimsesizlerin sokakta kalmaması için ekip oluşturuldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte beklenen kar yağışı ve soğuk hava dolayısıyla kimsesiz vatandaşların sokakta kalmaması için ekip oluşturdu.

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi, Meteorolojiden alınan bilgiler ışığında kentin bu hafta aşırı soğuk havanın etkisine girmesi beklenmesi üzerine sokakta kalan vatandaşlara yönelik çalışma başlattı.

Zabıta Daire Başkanlığınca oluşturulan ve 24 saat esasıyla görev yapacak ekipler, sokak ve caddeleri dolaşarak kimsesiz vatandaşların sokakta kalmaması için çalışma yürütecek.

Vatandaşlar, Alo 153’e bildirebilecek

Kimsesizlere daha hızlı ulaşılabilmesi amacıyla vatandaşlar sokakta kalanları Alo 153’e bildirebilecek.

Zabıta ekipleri hem devriye atarak hem de vatandaşların bildirmesi durumunda sokakta kalan kimsesizleri araçlarla alarak otellere yerleştirecek. Sağlık sorunları olanları ise hastanelerde tedavilerinin yapılmasını sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir