Diyarbakır'da kırsal otobüs seferleri iptal edildi, otobüsler 2 gün ücretsiz olacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kırsal otobüs seferleri iptal edilirken, otobüsler de 2 gün ücretsiz olacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre kent genelinde etkili olan buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kırsal ilçe ve mahallelere yapılan otobüs seferleri 31 Aralık çarşamba ve 1 Ocak perşembe günleri iptal edildi. Ayrıca aynı günlerde otobüs seferleri ücretsiz olacak.

Yapılan açıklamada, "Kent genelinde etkili olan buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, kırsal ilçe ve mahallelere yapılan otobüs seferleri 31 Aralık Çarşamba ve 1 Ocak Perşembe günleri iptal edilmiştir. Yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği gözetilerek alınan bu karar doğrultusunda, hava ve yol koşullarının normale dönmesiyle birlikte seferler yeniden başlatılacaktır." denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada, "Kent genelinde etkili olan kar yağışı, buzlanma ve don nedeniyle; 31 Aralık 2025 Çarşamba ve 1 Ocak 2026 Perşembe günlerinde, Büyükşehir Belediyemizin tüm toplu taşıma araçları gün boyu ücretsiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır’da 198 kilo uyuşturucu madde sentetik hap ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 125 kişi yakalandı
224 şüpheli gözaltına alındı
Batman-Diyarbakır kara yolunda bariyerlere sıkışan araç kurtarıldı
Sumud "küresel intifada"dır