Diyarbakır’da Kurban Bayramı sonrası cadde ve sokaklar dezenfekte edildi

Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde geniş kapsamlı dezenfekte çalışması başlatarak günlük hayatta kullanılan yerler, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı buharlı araçlar eşliğinde antiseptik solüsyon ilaçlarıyla temizlendi.

Aynı anda hem soğuk hem de sıcak su püskürtme özelliği olan buharlı araçlar eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla yerleşim alanları antiseptik solüsyon ilaçlarıyla steril hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Vatandaşların, kurban satışı ve kesimi için kullandığı alanlar, ekiplerin çalışmasıyla temizlendi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sıcak hava koşulları ve pandemi sürecinde vatandaşların günlük yaşantısını huzur içerisinde geçirmeleri için tedbirler almaya devam ettiklerini belirterek bayram sonrasında gerçekleştirilen temizlik ve dezenfekte çalışmalarından dolayı belediye ekiplerini tebrik etti.

Beyoğlu, “Belediyemiz tüm ekipleri ve imkanlarıyla zaman ve mesai ayrımı yapmadan aziz milletimize hizmet vermeye devam edecektir. Bizim için vatandaşımızın huzuru ve memnuniyeti her şeyden daha önemlidir.” dedi.

Ekiplerin, ilçe genelindeki cadde ve sokakları yeni tip Coronavirus (Covid-19) tehdidine karşı temizlemeye devam edeceği kaydedildi.

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır Bağlar Medine Bulvarı'nda ışıksız kavşakta kazalar bitmiyor
Seyrantepe Huzur Camii’ndeki su sorununa ilişkin DİSKİ'den açıklama
Vatandaşlar sokağa çıktı
Diyarbakır’da aranan 86 kişi yakalandı
Diyarbakır’da 253 bin 752 kök kenevir ele geçirildi: 25 şüpheliye yasal işlem