Diyarbakır'da maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı

Diyarbakır genelinde Covid-19 ile mücadele kapsamında maske kullanımı ve mesafe konusunda istenilen düzeye ulaşılmadığından dolayı İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karara göre, 10 Haziran Çarşamba gününden itibaren maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu twitterden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli hemşerilerim, Diyarbakır genelinde maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda istediğimiz bir düzeye gelemedik. Bu nedenle toplum sağlığımızı korumak için İl Hıfzıssıhha Kurulunca 10 Haziran Çarşamba gününden itibaren il genelinde sokağa maskesiz çıkmak ve dolaşmak yasaklanmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri